Om oss

Alliansstäd i Sverige/Kristianstad AB startade upp i årsskiftet 2005-2006 med engagerad personal som med sina breda kunskaper och över 35 års erfarenhet inom branschen, ger sig an samtliga städuppdrag och utmaningar. Alliansstäds affärsidé är att alltid erbjuda sina kunder skräddarsydda städuppdrag efter kundens egna önskningar och behov.

Vår vision

Vad Alliansstäd främst framhåller som sitt utmärkande drag är den personliga servicen och kvalitetstänkandet som genomsyrar företaget och som speglar både kundkontakten och resultatet.

Kollektivavtal

Samtliga medarbetare på Allianstäd arbetar med kollektivavtal. Detta är en säkerhet för våra kunder och anställda. Ett kollektivavtal reglerar rättvisa arbetsvillkor och marknadsmässiga löner.

Pålitliga tjänster

Vi har över 35 års erfarenhet. För oss är det viktigt att vi är pålitliga för våra kunder så att ni kan ha mer tid över för annat.

Miljövänlig städning

Vi använder enbart miljövänliga produkter vid våra städuppdrag. Dessa har mindre påverkan på miljön och är dessutom betydligt bättre för våra medarbetare och kunders hälsa.