Hemstädning Kristianstad, Malmö, Lund och hela Skåne samt Blekinge

Hemstädning Kristianstad, Malmö, Lund och hela Skåne samt Blekinge 

Det är en lyxig känsla att komma hem till en välstädad bostad efter en körig dag på jobbet. Tyvärr sätter vardagen ofta käppar i hjulet och det du kommer hem till liknar mer ett klädlager eller en leksaksaffär än det perfekt städade hem du drömmer om och förtjänar. Istället för skön vila blir det att plocka upp efter dig själv och andra, och att köra en vända med dammsugaren eller golvmoppen.

Vi städar när du inte kan, hinner eller orkar, på tider som passar dig. Borta är problemet med leksaker och kläder som ligger och dräller överallt och dammråttor som lurar i hörnen. Istället kan du komma hem till ett rent och fräscht hem där var sak ligger på sin plats. Unna dig lite lyx i vardagen!

Låt oss ta hand om städningen boka Hemstädning Kristianstad och hela Skåne samt Blekinge.

Rut avdrag för hemstädning

Visste du att du kan använda ditt RUT-avdrag för hemstädning? Våra prisvärda städtjänster blir plötsligt ännu mer prisvärda. Du betalar halva arbetskostnaden. Resten dras vi av från fakturan och kvittas mot din skatt. Du behöver inte ligga ute med pengarna. Du får ett rent hem och lägre skatt, till halva priset.

Du hittar mer information kring Rut Avdrag på Skatteverkets hemsida här

Vad ingår i vår hemstädning?

Nöjd kund garanti i 24 timmar från tillträdesdatumet.

Fastpris baserat på normal nedsmutsning. 

Hemstädning Kristianstad
Hemstädning Kristianstad

Hemstädning Kristianstad, Malmö, Lund och hela Skåne samt Blekinge