Golvvård

Golvvård är lite som skoputsning – man vet att det borde göras, men det blir ändå inte av så ofta som det borde. Man behöver inte överdriva frekvensen, men en gång om året kan man ta sig en titt på sitt golv och fundera över om det är dags för en ordentlig genomgång.

Regelbunden golvvård har flera fördelar: det gör golvet mycket snyggare och förhöjer intrycket av hela bostaden, det ökar livslängden på golvet, det minimerar dammutsläpp i vissa typer av golv, och det gör att smuts och bakterier inte kan få ordentligt fäste i ojämnheter och sprickor.

Det är inte bara företag och offentliga miljöer som behöver behandla sina golv med jämna mellanrum. Även vanliga hem behöver golvvård.

Rut-avdrag vid golvvård

Precis som vid andra former av hushållsnära tjänster kan man göra RUT-avdrag för golvvård. 

Du får gärna kontakta oss eller Skatteverket med dina frågor om detta. De sammanlagda RUT- och ROT-avdragen en vuxen person kan göra på ett år får uppgå till 50.000 kronor, varav inte mer än 25.000 kronor får vara RUT. Är ni två vuxna i hushållet kan de summorna dubbleras. Det räcker till både veckostädning, storstädning och golvvård.

Vad ingår i vår golvvård?

Nöjd kund garanti i 24 timmar från tillträdesdatumet.

Fastpris baserat på m² vid normal nedsmutsning.