VI ERBJUDER

INFO

Daglig städning

Tillsammans med Er gör vi en kontroll av hur just ert behov av städtjänster är? Företag, förening eller privatperson, vi löser era städproblem. en ren och snygg arbetsplats och en trivsam arbetsmiljö

Hemstädning

Om du skriver avtal på hemstädning kan du ägna dig åt annat och slippa kravet på städning. Och tänk dig, känslan, att efter en lång dag, komma hem och känna doften av en nystädad bostad, det är som ljuv musik

Flyttstädning

Om du skriver avtal på flyttstädning kan du ägna dig åt annat och slippa kravet på städning när du flyttar till ny bostad.

Fönsterputs

Vi putsar fönster i princip överallt där det går. Vi putsar fönster hos företag, kommuner och privatpersoner. Med mångårig erfarenhet i branschen kan du känna dig säker att du får en snabb och kvalitativ fönsterputs. Att många av våra kunder återkommer till oss ser vi som ett tecken på att de är nöjda.

Golvvård

Vi utför golvvård på de flesta golvytor, olika golv behöver olika behandling. Vi arbetar med olika tekniska lösningar för att nå bästa resultat. Vi utför golvvård på linoliumgolv, plastgolv, trägolv och andra golvmaterial, samtidigt som man skyddar golvet mot onödigt slitage.

Industristädning

På ett effektivt och lönsamt sätt ser vi till att golvytorna hålls i fint skick. Arbetet utför vi med en modern och effektiv maskinpark. Våra nuvarande kunder är alltifrån större industrier till mindre verkstadsföretag. Hos många av dessa utförs arbetet under dagtid utan att störa produktionen.

Garagestädning

Vi utför både engångsstädningar samt avtalsstädningar. Idag ansvarar vi för regelbundna städningar i flera olika garage. Med många årserfarenhet och en kompetent personal, kan företaget erbjuda en "nöjd kund garanti" policy.

Fastighetsservice

Vi utför all typ av fastighetsskötsel. Företagsservice. Ett unikt koncept då vi "skräddarsyr" alla behov kunden önskar såsom posthantering,lokalvård,rekond av bilpark mm., bara frågan ställs så hjälper vi till.